ANETARESOHU

Jeni te apasionuar, interesuar apo ndieni se kemi talent ne nje nga fushat specifike dhe doni te zhvilloheni me shume aty, te rrisni aftesite, te shkembeni dijet dhe ndani eksperiencat, te testoni idete per nje product apo siermarrje te re apo eksploroni mundesite per kariere dhe punesim ne te ardhmen behuni pjese e Klubeve te Talenteve Barleti.

ADERIMI ONLINE

     ÇFARË OFROJMË

     Zhbllokoni potencialin tuaj - merrni një pasqyrë të programeve tona te studimit dhe trajnimit

     PROGRAMET E STUDIMIT NË UNIBA

     KENI NJË PROJEKT OSE IDE?

     Jeni të ftuar të ideoni, propozoni dhe realizoni eventin tuaj ose të organizoni një aktivitet së bashku. Ne jemi këtu për t'i dhënë formë ideve tuaja.

     Pyetje-përgjigje për aplikimin

     1Çfarë do të thotë informacioni plotësues?
     Në informacionin plotësues, mund të shkruani për anëtarët e tjerë të grupit (në rast se aplikimi bëhet në grup), informacion shtesë për projektin tuaj që mendoni se duhet cilesuar, si p.sh. nëse është një projekt i përfunduar apo një projekt i thjeshtë në fazë ideje, si dhe informacione të tjera si p.sh. nëse projekti juaj tashmë ka marrë pjesë në konkurse të tjera dhe nëse është vlerësuar si projekt/ide fituese, etj
     2Cilat nga fushat janë të detyrueshme për t'u plotësuar?
     Të gjitha fushat në formularin e aplikimit online janë të detyrueshme për t'u plotësuar

      KUSH JEMI

      PROF. ASSOC DR. MATEO SPAHO


      Drejtues

      MSC. ERION MUÇA


      Partneritet me shkollat

      DR. ELDA MAMOCI


      Dekane Studentesh

      MSC. IRENA RESULI


      Alumni dhe Karriera

      Xhensila Metaj


      Menaxher Zyre

      Iris Asa


      Koordinatore eventesh

      Denada Peca


      Komuniteti

      Name...


      Komuniteti