RRJETI I STUDENTEVE

Emri dhe Mbiemri
Shkolla
Klubi
Qyteti
Laurent Gjeta
Universiteti i Tiranes
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Klevisa Dani
Universiteti Barleti
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Tirane
Neli Buzi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ersid Qinami
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Behar Allabej
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Anida Hoxha
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
amantia krasta
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
eriola guna
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Suela saliaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
denisa hajdari
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
angjele ilia
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
klea lulashi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
aldo marku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
rei gjoka
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
flutura krashiqi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
alesia lika
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
jonida kelleci
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
xhelal sinanaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
oligert shehu
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
daniel spahiu
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
ilda hoxhaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
arlinda fejzaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
erika molla
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
sabiana mancelari
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
hati lamaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
marjana avdiaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
anxhela daxha
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
serxhi selimi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
ersilda rama
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
xhejsi harizi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
klea kodra
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
megi pashollari
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
joana mustaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
stefani zaho
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
ester kole
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
fabio ndoci
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Joana Facja
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Melisa Qatipi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Glerisa Cika
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Englantina Buzdra
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Alesia Bicaku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Klevisa Sallla
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Entela Bitri
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Aries Perduka
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Jessica Angoni
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ana Agalliu
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Fjorda Dervishi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Aurora Baraku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Aleksander Brisku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Xhuliano Xhebraj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ira Perduka
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Kristina Xhelaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Nikola Dushku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Fatush Cerraga
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Fjorela Shehaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Igli Muca
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Keina Zela
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Nikoleta Dhima
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Xhuliana Nita
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arinda Merkuri
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Eisi Daka
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Klaudia Kuqi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Malvina Pervemaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Valeria Gjini
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Enxhi Balili
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Marjola Hyska
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Florjana Konomi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Martin Hoxha
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Altea Rizaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Tergita Huta
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Evi Kazani
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Austina Gjopalaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Eneis Xhuti
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Bjon Cepele
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arlinda Rexhaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Evi Gjoka
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Lea Idrizi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arjela Bezati
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Haredin Gjoni
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Haredin Gjoni
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arlind Rrapi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ersi Sali
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Klajdi Mena
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Jusuf Rrustaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Baniel Buqa
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Leticia Bitri
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Fisnik Koka
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Kristi Muco
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Daniel Beqiri
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Erald Cehu
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Seldio Zace
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Mariglen Pjetri
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Altea Karini
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Saviola Dalipaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Kledion Abazaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Santino Ziri
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ebi Xhaferaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Xhoi Zenko
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Gerjan Hoxha
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ergist Bejdoj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
majta cami
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
xhesika nuraj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
ester hamataj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
valeria tushe
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
anja xhabafti
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
nikoll marku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
blerina hysaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
hamza Sammounah
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
ester dobi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
aksel mehmeti
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
niko borova
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
alfoncio kurti
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
sonja stefani
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
esterina ramaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
morena kaloshi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
raisa bici
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Paola Bathorja
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Natali Gora
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Kristina Zeneli
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Neli Buzi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ersid Qinami
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Behar Allabej
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Anida Hoxha
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Fitie Prethi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
eriola guna
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Suela saliaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
denisa hajdari
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
klejdi deliu
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
angjele ilia
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
klea lulashi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
olger Misku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
fation celmani
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
aldo marku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
tea metaniu
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
flutura krashiqi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
florvjan mehmeti
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
alesia lika
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
oligert shehu
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
jozef poli
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
amelia ibrahimi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
hati lamaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
marjana avdiaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
arvja sulejmani
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
verxhina bilbili
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
serxhi selimi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
ersilda rama
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
klea kodra
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
megi pashollari
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
joana mustaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Alesia Bicaku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Aleksandros Liqaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Klevisa Sallla
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Aries Perduka
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Fjorda Dervishi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Erik Givotto
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Xhuliano Xhebraj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ira Perduka
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Fatush Cerraga
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Emiseldo Faska
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Iris Leka
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Endri Kaleci
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Dhionisi Sinanaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Igli Muca
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Xhuliana Nita
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Santiljana Sadiku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Martin Hoxha
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Evi Kazani
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Austina Gjopalaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Anxhela Veizi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Eneis Xhuti
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Bjon Cepele
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Endi Brahja
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Arlinda Rexhaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Evi Gjoka
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Sami Kanani
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Haredin Gjoni
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Vasil Andoni
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Martin Cene
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Arlind Rrapi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ersi Sali
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Klajdi Mena
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Aldo LIka
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Baniel Buqa
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Fisnik Koka
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Kristi Muco
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Erald Cehu
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Seldio Zace
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Kendrit Tragaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Altea Karini
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Saviola Dalipaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Kledion Abazaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Eris Idrizi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Orgito Seta
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Gerjan Hoxha
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Henry Ashiku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ergist Bejdoj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
erika cukollari
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
majta cami
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
xhesika nuraj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
valeria tushe
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
anja xhabafti
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
nikoll marku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
ardiana prendi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
endrita dorzaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
hamza Sammounah
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
ester dobi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
aksel mehmeti
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
faslli musaraj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
niko borova
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
alfoncio kurti
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
sonja stefani
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
morena kaloshi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
raisa bici
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
aleksandros licaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Paola Bathorja
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Natali Gora
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Neli Buzi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Anida Hoxha
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Suela saliaj
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
tea metaniu
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
rei gjoka
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
flutura krashiqi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
alesia lika
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
erika molla
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
sabiana mancelari
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
marjana avdiaj
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
dile agushi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
verxhina bilbili
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
ersilda rama
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
bianaca burimi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
xhejsi harizi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
klea kodra
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
megi pashollari
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
joana mustaj
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
stefani zaho
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Ester Kole
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Melisa Qatipi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Glerisa Cika
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Entela Bitri
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Aries Perduka
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Jessica Angoni
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Anxhelika Osmrija
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Ana Agalliu
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Fjorda Dervishi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Aurora Baraku
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Erik Givotto
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Ira Perduka
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Fjorela Shehaj
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Ergys Lika
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Igli Muca
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Keina Zela
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Xhuliana Nita
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Arinda Merkuri
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Alesia Dervishi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Marjola Hyska
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Katerina Xhemo
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Florjana Konomi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Tergita Huta
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Anxhela Veizi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Bjon Cepele
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Endi Brahja
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Arjela Bezati
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Jusuf Rrustaj
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Daniel Beqiri
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Marko Spahiu
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Saviola Dalipaj
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Ebi Xhaferaj
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
xhesika nuraj
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
nikoll marku
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
endrita dorzaj
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
ester dobi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
aksel mehmeti
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
alfoncio kurti
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
iris dashi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
raisa bici
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Natali Gora
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Neli Buzi
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Ersid Qinami
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Anida Hoxha
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Fitie Prethi
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Suela saliaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
angjele ilia
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
oligert shehu
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Englantina Buzdra
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Alesia Bicaku
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Niki Zaimi
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Erik Givotto
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Merita Murrizi
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Nikola Dushku
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Fatush Cerraga
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Fjorela Shehaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Brendon Narta
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Igli Muca
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Keina Zela
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Arinda Merkuri
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Eisi Daka
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Klaudia Kuqi
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Malvina Pervemaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Martin Hoxha
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Tergita Huta
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Evi Kazani
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Eneis Xhuti
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Bjon Cepele
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Endi Brahja
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Arlinda Rexhaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Evi Gjoka
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Lea Idrizi
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Arjela Bezati
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Vasil Andoni
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Martin Cene
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Arlind Rrapi
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Ersi Sali
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Klajdi Mena
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Aldo LIka
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Klarida Rokaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Jusuf Rrustaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Baniel Buqa
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Leticia Bitri
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Xhuljeta Bici
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Fisnik Koka
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Kristi Muco
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Daniel Beqiri
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Marko Spahiu
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Erald Cehu
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Seldio Zace
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Mariglen Pjetri
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Altea Karini
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Kledion Abazaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Eris Idrizi
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Santino Ziri
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Ebi Xhaferaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Xhoi Zenko
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Gerjan Hoxha
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Henry Ashiku
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Ergist Bejdoj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Stiven Neziri
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
nikoll marku
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
blerina hysaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
alfoncio kurti
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Behar Allabej
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Fitie Prethi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
ersilda rama
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
megi pashollari
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Joana Facja
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Glerisa Cika
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Englantina Buzdra
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Alesia Bicaku
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Aleksandros Liqaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Aries Perduka
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Kristina Xhelaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Merita Murrizi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Fatush Cerraga
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Shon Hida
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Ergys Lika
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Iris Leka
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Igli Muca
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Santiljana Sadiku
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Braian Mujollari
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Bjon Cepele
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Daniel Beqiri
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Seldio Zace
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
majta cami
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
kalo plaka
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
fjord rrjolli
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
xhesika nuraj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
egla shehu
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
ester hamataj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
valeria tushe
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
arbana shehu
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
anja xhabafti
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
nikoll marku
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
ardiana prendi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
endrita dorzaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Hamza Sammounah
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
ester dobi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
aksel mehmeti
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
faslli musaraj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
niko borova
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
alesio sallaku
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Alfoncio kurti
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
sonja stefani
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
esterina ramaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
morena kaloshi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
iris dashi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
raisa bici
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Paola Bathorja
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Natali Gora
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Neli Buzi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Hejdi Guraj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Fitie Prethi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
amantia krasta
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Suela saliaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Vilma haxhiu
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
denisa hajdari
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
klea lulashi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Olger Misku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
rei gjoka
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
dhionisios noka
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
flutura krashiqi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
xhina hoxha
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
alesia lika
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
xhelal sinanaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
arlinda fejzaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
hati lamaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
ester kole
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Fabio Ndoci
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Joana Facja
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Glerisa Cika
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Aleksandros Liqaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Entela Bitri
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Jessica Angoni
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Merita Murrizi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Fatush Cerraga
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Fjorela Shehaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Igli Muca
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Keina Zela
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Nikoleta Dhima
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Arinda Merkuri
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Eisi Daka
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Santiljana Sadiku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Katerina Xhemo
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Altea Rizaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Klejdi Kaziu
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Austina Gjopalaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Anxhela Veizi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Bjon Cepele
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Arlinda Rexhaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Evi Gjoka
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Ersi Sali
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Daniel Beqiri
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Altea Karini
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Xhoi Zenko
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
majta cami
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
nikoll marku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Ester Dobi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
aksel mehmeti
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Niko Borova
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
alesio sallaku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Paola Bathorja
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Natali Gora
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Xhoi Zenko
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
majla cami
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
nikoll marku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
ester dobi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
aksel mehmeti
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
niko borova
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
alesio sallaku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Paola Bathorja
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Natali Gora
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Elma Sala
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arsila Cali
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Sonia Sallaku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Drita Ziri
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Andreina shuli
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Irsida Abasllari
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Agur Bishani
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ina Papajani
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Sara Çela
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Aida Hasanaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Gjuliana Lalaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Grasiela Hidri
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Savina Kajo
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arjela Hoxha
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Mais Hajazi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Megan Mrozi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ana Dukati
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Nea Barka
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Megi Rizaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Klaudio Vila
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Sonja Barjamaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Igla Baraj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Rineo Sadikaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Imena Loçi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Suada kula
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Vesna Muzhaqi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Joni Spahaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Klea Veizi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Veziko Tata
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Luçia Rrathtori
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Aleksander Çepani
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Xhesika Ravolli
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Megi Shyti
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Klea Fociro
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Klea yzo
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ismina mezhda
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arbana Malasi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Bernard Cysa
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arta Marku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Desarta Plaka
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Alketa Hoxha
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Klesi Mërzheku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Kristjan Kullolli ‬
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arentina Methasani
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Fjona Hoxhallari
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Etna Delimeta
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Dogukan Alioglu
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Alesia Menga
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Orjola Shahinas
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Andia Varfi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Manuil Karaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Kejda Binaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Naze kollcaku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Kejsi Bogdani
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Aida Hasanaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Xhoana imaku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ditjola Çela
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arjela Kolneku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Emiljo Hazizi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Artenio Cangoja
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ilva Ballaci
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Alexia Varfi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Klerisa Demko
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arjela Marku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Denisa Pepushaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Rogert Lala
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Denis Abilaliaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Megi Feraizi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ketrin Daka
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Katerina Smaci
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Kelisa Steaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Jona Selimaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Andi Taku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Doralda Pajo
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Xhoana Harizi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Ersilda Hamiti
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Amarildo Shaba
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Arta Marku
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Korin Harizaj
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Florjan Tupa
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Eluert Sulce
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Bajame Veizi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Sabian kaci
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Vesna Muzhaqi
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Kostel Pappa
Universiteti Barleti
Fusha dhe drejtime të tjera
Tirane
Veziko Tata
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Luçia Rrathtori
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
AsterjolaQershori
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Dean Mazari
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ergisto Hima
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Klea Fociro
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Klea yzo
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Sonia Sallaku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Arta Marku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Irsida Abasllari
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Elsa Nimanbegu
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Bjorn Musha
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Alketa Hoxha
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Klesi Mërzheku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Fjona Hoxhallari
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ilva Hasanllari
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Orjola Shahinas
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ina papajani
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Suada Kondaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Naze kollcaku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Sara Çela
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Aleksandra Llenga
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Xhoana imaku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Savina Kajo
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ditjola Çela
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Arjela Kolneku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Emiljo Hazizi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ledjo Bakalli
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Klerisa Demko
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Arjela Marku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Rogert Lala
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Denis Abilaliaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Megi Feraizi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Megi Rizaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Klaudio Vila
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Sonja Barjamaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ketrin Daka
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Kelisa Steaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Jona Selimaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Andi Taku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Alida Pecaku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Xhoana Harizi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ersilda Hamiti
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Stejsi Shaba
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Amarildo Shaba
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Arta Marku
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Florjan Tupa
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Eluert Sulce
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Bajame Veizi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Kristiana Çakalli
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Sibora Bodlli
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Armando Brari
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Mariano halimi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Sabian kaci
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Vesna Muzhaqi
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Relind Tomcini
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Ardit Balaj
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Kostel Pappa
Universiteti Barleti
Sport dhe Turizëm
Tirane
Veziko Tata
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Luçia Rrathtori
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Aleksander Çepani
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Megi Shyti
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Klea Fociro
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Klea yzo
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Ilva Hasanllari
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Orjola Shahinas
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Andia Varfi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Naze kollcaku
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Savina Kajo
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Ditjola Çela
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Emiljo Hazizi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Mais hajjazi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
alexia varfi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Klerisa Demko
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Megi Rizaj
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Sonja Barjamaj
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Ketrin Daka
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Andi Taku
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Doralda Pajo
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Jonida Allmuca
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Xhoana Harizi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Ersilda Hamiti
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Ersilda Hamiti
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Florjan Tupa
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Bajame Veizi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Ada Kacdedia
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Vesna Muzhaqi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane
Joni Spahaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Veziko Tata
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Luçia Rrathtori
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Aleksander Çepani
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Algerta Braha
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Megi Shyti
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Arsila Cali
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Klea Fociro
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Klea yzo
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Bernard Cysa
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Arta Marku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Andreina shuli
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Vrikeda Sulaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Klesi Mërzheku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Kristjan Kullolli
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Etna Delimeta
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Dogukan Alioglu
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Enada Suli
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Ilda Çerma
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Ilva Hasanllari
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Orjola Shahinas
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Andia Varfi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Naze kollcaku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Aida Hasanaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Xhoana imaku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Ditjola Cela
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Emiljo Hazizi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Artenio Cangoja
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Mais hajjazi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Ledjo Bakalli
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Ilva Ballaci
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Alexia Varfi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Klerisa Demko
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Arjela Marku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Denisa Pepushaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Denis Abilaliaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Megi Feraizi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Megi Rizaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Klaudio Vila
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Meisi Beqiraj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Roan Mishtaku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Jona Selimaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Doralda Pajo
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Alida Pecaku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Xhoana Harizi 0682264554
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Igla Baraj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Amarildo Shaba
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Arta Marku
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Korin Harizaj
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Florjan Tupa
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Eluert Sulce
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Bajame Veizi
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Sabian Kaci
Universiteti Barleti
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Veziko Tata
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Luçia Rrathtori
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Klarisa Spahiu
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Ilva Ballaci
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Megi Shyti
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Arsila Cali
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Ismina mezhda
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Irsida Abasllari
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Desarta Plaka
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Fjona Hoxhallari
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Elisabeta Meshi
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Xhoana imaku
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Alesia Menga
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Orjola Shahinas
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Manuil Karaj
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Ina papajani
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Naze kollcaku
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Sara Çela
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Kejsi Bogdani
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Gjuliana Lalaj
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Grasiela Hidri
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Xhoana imaku
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Savina Kajo
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Ditjola Çela
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Arjela Hoxha
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Emiljo Hazizi
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Megan Mrozi
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Ana Dukati
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Ilva Ballaci
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Klerisa Demko
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Arjela Marku
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Denisa Pepushaj
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Rogert Lala
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Denis Abilaliaj
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Anxhela kala
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Nea Barka
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Klaudio Vila
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Ketrin Daka
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Doralda Pajo
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Suada kula
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Bajame Veizi
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Vesna Muzhaqi
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Nea Barka
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Eldi Vocrri
Universiteti Barleti
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
Tirane
Klea Veizi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Veziko Tata
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Sonia Sallaku
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Drita Ziri
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Etna Delimeta
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Orjola Shahinas
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Kejda Binaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Arjela Kolneku
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Ilva Ballaci
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Megi Feraizi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Megi Rizaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Sonja Barjamaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Ketrin Daka
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Kelisa Steaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Jona Selimaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Alida Pecaku
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Ersilda Hamiti
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Florjan Tupa
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Joni Spahaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Luçia Rrathtori
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Asterjola Qershori
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Xhesika Ravolli
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Urim Zyberaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Kamila Vasha
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Klea Fociro
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Klea yzo
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Arbana Malasi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Bernard Cysa
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Andreina shuli
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Vrikeda Sulaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Jenisen Rama
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Klesi Mërzheku
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Arentina Methasani
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Enada Suli
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Ilva Hasanllari
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Suada Kondaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Naze kollcaku
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Savina Kajo
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Ditjola Çela
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Elda Gjypi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Emiljo Hazizi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Klerisa Demko
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Klaudio Vila
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Doralda Pajo
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Xhoana Harizi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Imena Loçi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Erestina Shehu
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Stejsi Shaba
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Dhionis domi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Frida Mustafaj
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Armela Isufi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Kleo kuzari
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Bajame Veizi
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Sabian kaci
Universiteti Barleti
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte të Aplikuara
Tirane
Veziko Tata
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Luçia Rrathtori
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Arsila Cali
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Klea Fociro
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Klea yzo
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Klesi Mërzheku
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Etna Delimeta
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Dogukan Alioglu
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Ilda Çerma
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Ilva Hasanllari
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Orjola Shahinas
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Xhoana imaku
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Ditjola Çela
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Emiljo Hazizi
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Mais hajjazi
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Klerisa Demko
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Arjela Marku
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Rogert Lala
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Megi Feraizi
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Ketrin Daka
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Katerina Smaci
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Kelisa Steaj
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Jona Selimaj
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Doralda Pajo
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Xhoana Harizi
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Ersilda Hamiti
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Arta Marku
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Florjan Tupa
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Bajame Veizi
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Sabian kaci
Universiteti Barleti
Drejtësi
Tirane
Joni Spahaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Veziko Tata
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Luçia Rrathtori
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Aleksander Çepani
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Xhesika Ravolli
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Urim Zyberaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Dean Mazari
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Algerta Braha
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Megi Shyti
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Ergisto Hima
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Andreina shuli
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Vrikeda Sulaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Alketa Hoxha
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Klesi Mërzheku
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Kristjan Kullolli
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Agur Bishani
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Arentina Methasani
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Ilva Hasanllari
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Orjola Shahinas
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Suada Kondaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Ditjola Çela
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Arjela Kolneku
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Emiljo Hazizi
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Artenio Cangoja
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Ilva Ballaci
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Klerisa Demko
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Klaudio Vila
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Andi Taku
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Xhoana Harizi
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Rineo Sadikaj
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Erestina Shehu
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Stejsi Shaba
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Amarildo Shaba
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Florjan Tupa
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Anxhelo veliu
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Bajame Veizi
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Kostel Pappa
Universiteti Barleti
Shkenca Kompjuterike dhe Informatika
Tirane
Vesna Muzhaqi
Universiteti Barleti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tirane