RRJETI I PROFESIONISTEVE DHE ALUMNI

Emri dhe Mbiemri
Kompania
Pozicioni
Klubi
Laurent Gjeta
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elisa Hajdëri
Aeroporti Nene Tereza
Info Turizem
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Valbona Qyrdedi
RHG
Menaxhere
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Aldo Haka
Vizion Index
Menaxher shitjesh
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Albi Okshtuni
Sejdini 3W
Menaxher
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Gesti Kapidani
Ekipi Tirana
Volejbollist
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Joel Melesini
Quality Assurance
IT
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Klajdi Belishaku
Impact SHPK
marketing specialist
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Suad Mati
2A standart studio
Arkitekt
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Kristi Maloku
Sisal.al
Work Force Management Specialist
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jonel Balla
Ad evaluation
Menaxher
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Gentian Veliu
AHF company
Arkitekt
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Renis Boboli
Aeroporti Nene Tereza
Supervizor
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Lidia Vokopola
RTSH
Specialiste Marketingu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Xhesika Kaçi
Ekipi Vllaznia
Volejbolliste
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Megi Hazizi
Klinika Da Vinci
Menaxhere Marketingu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Orel Gorçe
Classic Group
Menaxher
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Marjo Mundija
Mundia Group Shpk
Menaxher Marketingu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Leonard Uldedaj
AZ Billing
Financier
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Gjergj Gjegji
Hrcp Company
Specialist Marketingu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Emiljan Rata
Kastrati Group
Ekonomist
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Drilon Qoshku
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Gëzim Buci
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Redi Sadiku
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Redi Sheqeri
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Edvin Koxhaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Sara Xhediku
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Bledar Taho
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Xhemile Feti
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Enkeleda Braho
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Jonida Qato
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Vojsava Likmeta
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Anisa Deliaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Donard Shalcanji
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Najada Deneci
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Anisa Pina
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ina Luçaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Irena Burimi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ermir Hoxha
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Kimete Lozi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Artur Celibashi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Donard Gjoka
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Damiana Bicaku
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Eris Sina
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Blerta Balliu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Alma Shahini
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Çlirim Muhadri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ermina Gjyla
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Silvana Hyseni
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elona Lilo
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Andrea Dalla
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erjola Ziskua
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Arlind Billa
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jetmir Luca
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Saravio Meta
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Alketa Lipe
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Arian Korini
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Vojsava Xhixha
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Esmeralda Shametaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Terezina Shpani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Glen Xhafaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erald Loni
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ilirjan Kushta
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ermal Rrustemaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Rovena Çoka
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jolanda Vishkurti
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Sigi Zeneli
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Vesel Lozi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Majlinda Trokthi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Manola Bele
Fusha dhe drejtime të tjera
Vitore Gjeta
Fusha dhe drejtime të tjera
Viola Jano
Fusha dhe drejtime të tjera
Suada Kazazi
Fusha dhe drejtime të tjera
Stela Pulaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Silvana Zebi
Fusha dhe drejtime të tjera
Rajmonda Luizi
Fusha dhe drejtime të tjera
Rajmonda Kurtaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Qefsere Sadikaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Pranvera Lama
Fusha dhe drejtime të tjera
Orgest Degjoni
Fusha dhe drejtime të tjera
Merita Xhani
Fusha dhe drejtime të tjera
Marsida Dumi
Fusha dhe drejtime të tjera
Marite Gjaci
Fusha dhe drejtime të tjera
Jonida Puqja
Fusha dhe drejtime të tjera
Jonida Nuhaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Isuf Curri
Fusha dhe drejtime të tjera
Erjon Lilamani
Fusha dhe drejtime të tjera
Elida Gera
Fusha dhe drejtime të tjera
Edisa Merkja
Fusha dhe drejtime të tjera
Ditmira Hasmujaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Dhurata Tuga
Fusha dhe drejtime të tjera
Bruna Haxhillari
Fusha dhe drejtime të tjera
Blerta Hyka
Fusha dhe drejtime të tjera
Besmira Oruçi
Fusha dhe drejtime të tjera
Ardit Hushi
Fusha dhe drejtime të tjera
Ardit Prifti
Fusha dhe drejtime të tjera
Arben Gjika
Fusha dhe drejtime të tjera
Anxhela Gjana
Fusha dhe drejtime të tjera
Anela Frelushkaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Aldo Duro
Fusha dhe drejtime të tjera
Albana Elezaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Valbona Bleta
Fusha dhe drejtime të tjera
Saimir Myrtaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Marsela Koçerri
Fusha dhe drejtime të tjera
Ferdinant Zyka
Fusha dhe drejtime të tjera
Evanada Lulaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Ervin Sinanaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Elda Sokoli
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Dorisa Zogu
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Kristi Pinguli
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Besa Turtulli
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Viola Bendaj
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Ersilda Sina
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Denisa Hoxhallari
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Lindita Damini
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Suela Metolli
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Riza Meslani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Bujar Muzhaqi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Besnik Goci
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Robert Lazemtaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Gazmir Cikuli
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Dea Babo
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Klodiana Kuka
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Besnik Musta
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Endrit Ruko
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Melisa Llaka
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Irisa Ogreni
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Klaudja Çuedari
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Elvis Koçiu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Deralda Nuhellari
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Arbër Habili
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Alban Hasa
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erald Aga
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Armand Bano
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Rinelda Sinanaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jonida Selamaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Stela Dervishi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kosta Kojku
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ada Lani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Valmira Buci
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Teuta Hyka
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Mirela Koloshi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Majlinda Lani
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ilir Arapi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Edmir Dalliu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Oligert Musta
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Suela Alla
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Orjana Kryemadhi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Leno Pushaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Indrit Batuni
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Arif Tota
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Tedi Maqellari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Renato Naçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Linian Lika
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klei Bregu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Deivis Perndreca
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ardit Dajsinani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ardi Elezi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alfred Allamani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Emirjon Bulicia
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Fation Marishta
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Ergys Gashi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Eligor Palushi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Xhuljano Koçia
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Xhejsiko Sina
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Klaudio Kuçaj
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Edmir Bakalli
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Dajana Sulaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Armando Zanaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anila Maliq
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elona Talushllari
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Marjo Saliu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ambra Guga
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Adrian Prela
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Orest Fusha
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Marina Braho
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Florjan Zbobo
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Elona Gjura
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Edison Lami
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Besmir Hoxha
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Besnike Mehmeti
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Anisa Laho
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ada Pinari
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Denisa Xhangoli
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Xhoi Moçka
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Malvina Lika
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Jonida Neziri
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ina Hysa
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Tonet Shkurti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Arelda Lleshi
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Florida Mulgeci
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Ervisa Ismaili
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Donald Bardhi
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Arjela Osmënaj
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Alma Gjoka
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Klevis Deliu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Altin Zaja
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Bledar Elezaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Edmir Dalliu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Agron Sade
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Teuta Hyka
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ilir Arapi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fotis Kristidhi
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhuljo Hyska
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhuljana Ajazi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhevahir Hysa
Trajner Futbolli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ted Pikli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sotjon Llakmani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sidorela Ndoci
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sandrino Alhysa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Saimir Mena
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sadik Hoxhaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Romeo Konomi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Roberto Bardhi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rexhina Nika
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Renato Naçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Renato Kaloshi
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Renaldo Kacori
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ramazan Lami
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Qamil Skënderaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Orgest Grabova
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Orges Koçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Nesret Shahu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mirjeta Lleshaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mirjan Gjoni
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mihane Hoxha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Migen Kola
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Medina Papoj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mateo Bombaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Marsela Muçollari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Marionela Kalaja
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Luljeta Rexhaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ledion Shane
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kristjan Lleshi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kristjan Picaku
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Krisli Xinxifi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kostaq Sako
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kostandin Liti
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klei Bregu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kleant Hysi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klaudio Qerraxhija
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klajdi Aruçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klajdi Zhuka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kersika Memeti
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kejdi Gjoni
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Julja Sina
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jonisa Gjini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jona Mema
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Hakik Çekiçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Hajdar Mukaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gulit Qerimi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Florian Ruzi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Fjoralba Kolaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Fatjon Koçiraj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Fatjon Luma
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Euklid Beqiri
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ervis Sharka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ervin Balazi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Erisa Myrtaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Erion Çodo
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ergys Leba
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eraldo Jaupaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eralda Brahalilaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Emirjon Bulica
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Emiljan Hoxha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Elvis Pojani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Elton Hazizaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eljo Hyka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Elisa Selmanaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Drilona Ollomani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Diamant Hoxha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Denisa Nelaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Denis Buli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Denis Vrapi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Danjel Drabaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bruno Topi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Besnik Hasa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Besard Mata
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Benard Herri
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bardhul Kala
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Avjola Veliu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Aurel Nikolla
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Artur Alcini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Armand Jano
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Arlinda Shquti
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ardit Marku
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ardit Dajsinani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ardit Hoxhaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Ardian Zeqiri
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ardian Reçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ardi Elezi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Arbër Gega
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Anila Çobo
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Anila Jorgo
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Andi Allmeta
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Andi Kamberaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alush Sefa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alketa Tuci
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alfred Stafasani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alerd Karameti
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Adriatik Halili
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Emerlinda Zhgjuni
Fusha dhe drejtime të tjera
Shpresa Gjoka
Fusha dhe drejtime të tjera
Jonida Tomçini
Fusha dhe drejtime të tjera
Gentjana Nika
Fusha dhe drejtime të tjera
Arjana Peca
Fusha dhe drejtime të tjera
Violeta Vata
Fusha dhe drejtime të tjera
Lulzime Ramollari
Fusha dhe drejtime të tjera
Donald Bardhi
Fusha dhe drejtime të tjera
Eduart Hajdini
Fusha dhe drejtime të tjera
Trendafile Dafku
Fusha dhe drejtime të tjera
Lindita Mulaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Elisabeta Keçi
Fusha dhe drejtime të tjera
Denis Taraj
Fusha dhe drejtime të tjera
Alma Mara
Fusha dhe drejtime të tjera
Suela Duçka
Fusha dhe drejtime të tjera
Sabiela Jaku
Fusha dhe drejtime të tjera
Sonila Kaçaku
Fusha dhe drejtime të tjera
Gjenovefa Guri
Fusha dhe drejtime të tjera
Lumanije Muhametaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Celjeta Kila
Fusha dhe drejtime të tjera
Valbona Shehu
Fusha dhe drejtime të tjera
Blerina Ndreko
Fusha dhe drejtime të tjera
Gladiola Dona
Fusha dhe drejtime të tjera
Dinora Mickaj
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Plaudomena Jaupllari
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Pirro Rafti
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Eni Lazri
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Roxhena Koçillari
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Joana Alla
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Denis Rada
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Eridion Shota
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Brisejda Pajaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Eno Bezati
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Majlinda Lani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Sokol Spahiu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anita Omuri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jonida Gurra
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ejona Beçerri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Amarildo Lami
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Aeda Veliu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jonida Papajani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Artjon Dervishi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Endeida Vasi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Brunilda Troshani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elvira Dervishaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Dritan Huqi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Dorina Terziu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Agris Koprencka
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Dorina Lila
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Amanda Pumo
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jonida Ruci
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Estela Mezani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Fjorela Hajnaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Eranda Muskaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Enisa Çepele
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elvis Dedja
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Besmir Hoxha
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Mandi Xhepa
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Alkida Halili
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Igli Muça
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Enxhi Hoxha
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Irdi Zjarri
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Armand Maka
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Elona Gjura
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Blerim Zeneli
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Anxhelo Elezi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Arben Velo
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Anisa Shabani
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Diana Xhuglini
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Engli Demerxhiu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fation Kotori
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Mirsada Jemini
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Masar Llukaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Indrit Sefa
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Artur Bica
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Gerta Çiçi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Joana Mardeda
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elona Ashiku
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kosta Kojku
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Aleksandër Kruta
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Enkeleida Stefa
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Fjoralba Elezaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Armelo Shahollari
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Genta Tarko
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ervjena Sevdari
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Amarilda Nakuçi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Altin Vathi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Mariglen Sardi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elisa Shanaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Eva Kocaqi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Stela Stefani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Blerim Parllaku
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Argita Daja
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jola Gjermëni
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Merlin Fagu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Mirjan Petro
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Marini Bylykbashi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elda Guni
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ervin Ali
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ermelinda Ndrenika
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Vilma Mukaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Enkeleda Cami
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ruzhdi Goga
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Silvana Jushi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Shefki Kola
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Denis Kallajxhi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Endri Kryeziu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Migel Koro
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Hermes Xhemalaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Endri Kuçi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Diamanta Çollaku
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Shpëtim Golli
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Olta Reka
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Eljon Dedej
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Rafael Selala
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Andi Dervishi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elvis Saraçi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ornela Leçku
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Joana Çeço
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Mine Isaku
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ranald Morina
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Arlin Morina
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Greta Sinani
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ermira Xhamallati
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Shkëlqim Dukaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ema Bedjo
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Jonild Hoxhaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Alban Binaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Selma Hoxha
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Deivis Hastoçi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Edmir Bakalli
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anila Maliq
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Orest Fusha
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Harikli Nasto
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ambra Guga
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ines Petri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Suada Rraja
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Enxhi Luzi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Dajana Sulaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erda Uka
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Suela Mojsja
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Besian Veseli
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Armanda Kroj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jori Malaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jurgen Adhami
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Emi Mara
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Klodjan Xheja
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Viola Hushi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Fatjon Bruçi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Arjan Xhaho
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Armand Dauti
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Valbona Leka
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Eriola Allmetaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ermelinda Muhameti
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Komola Meҫaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Olsi Shahini
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Florjan Bizhga
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Edra Mjeshtri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anisa Dedja
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ledia Gjolena
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Eriselda Gurrica
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Alseta Ramovi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ani Ziu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Denisa Bushi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Blerina Bitri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Lindita Hatia
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ilirjan Drabo
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Entela Zëre
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Aldo Babamusta
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Mirjet Gega
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Emira Boletini
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Fatjona Zhuri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Renisa Beqiri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Esmeralda Aliaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Melita Peni
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Luiza Guri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jorida Hylviu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erlinda Nazifi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Besjan Çangu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Lindita Hado
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Mimoza Shira
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Aferdita Alushaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ervis Sejdinaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Xhuliana Kola
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Sara Koka
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Rexhina Merko
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Erolda Merja
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Donald Algjoni
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Juela Kapaj
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Klarida Makli
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Gjystina Gjeçi
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Juela Kapaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Mirela Troqe
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Dritan Peshkopia
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Eris Marku
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elisa Limaçi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Edison Kurhani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Xhois Beqiri
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Xhulio Xhelilaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Sentiljan Ukaj
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Romario Llalla
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Igli Fuçia
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Gerta Doçi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Gerald Tafili
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Eldi Lila
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Dorald Rada
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Davide Topi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Bilbil Selfo
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Bilbil Selfo
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ardita Disha
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Sidorela Karapici
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kadri Halilaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Etleva Osmënaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erjola Shyti
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Migena Çela
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Marjol Buzi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Armando Mukaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Sidorela Belbashi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Megi Simoni
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Igli Andrea
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ermira Bahidi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Altea Caca
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kejdi Jashari
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Amarildo Selgjekaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Senad Zagani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Stavrion Lako
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Semjon Dervishliaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mario Balliu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ledio Lamçe
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klaudio Rrudha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ilirjan Pepkolaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eugen Hajdini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ergi Lika
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Enert Sherifi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eldi Brari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Demian Guga
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bruno Hajno
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bledi Kateshi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Arsid Loshi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Amër Kokomani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Albano Caushaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Besmir Velsmali
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Saimir Piranej
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Kastriot Gjonaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Irket Lufi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Amelia Lule
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Alisa Lilolli
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Redon Teliti
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Megi Katroshi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Klaudia Pajaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Jurgen Përgjini
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Igli Pllaho
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Adela Kukeli
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Qëndresa Sefgjini
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Mine Bruçi
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Klemend Gjoka
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Xheson Abazaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Xheson Abazaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Xhesjon Lamaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Stivën Treska
Asistent noter
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Stela Shahinas
Zyre Avokatie
Asistente
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Vilson Puci
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Milingerta Kurti
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Spiro Basho
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Kevin Nelaj
Ekonomist
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Refxhei Tola
Biznes Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Gjovalin Lleshi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Altida Gurabardhi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Edlira Kaliaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Meri Veliu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Melisa Mulaj
Next Tv
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Sherjana Shkoza
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Megi Proko
Call Canter
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Renata Dani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Pranvera Koçi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kristo Ristani
Asistent avokat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Oltjana Shehu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erald Baco
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Keti Taska
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kristjana Malgjonaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Esmeralda Çela
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Brunilda Dani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kleria Gjindodaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Angela Sula
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kejdi Mema
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Alda Zyferi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kejdi Kupi
Porti i Durresit
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Irdi Zjarri
Syri
Gazetar
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Alfred Lleshi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Iliriana Nezaj
Butik
Shitese
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ernest Kreka
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Ornela Osmëna
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Ani Brinja
Programues
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Emilia Shyti
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Eltjon Braho
Inspektor ndertimi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Gerta Doçi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Anxhela Deçka
Programuese
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Alba Duka
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Juel Velo
Inxhiner It
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Hajdhicë Gushi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Salariona Shehu
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Andi Seranaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Saimir Piranej
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Mirela Koloshi
Juriste
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Valbona Qyrdedi
RHG
Menaxhere
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kastriot Gjonaj
Jurist
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Renato Jashari
Menaxher
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Nikola Lika
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Martin Gjokeja
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Brikena Bufi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Iva Bardhi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Franc Reka
Menaxher
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Florian Hushi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Franc Prenga
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Emilio Velaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fatjon Gashi
Menaxher
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kostanca Pulika
Banka e Shqiperise
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Megi Shehu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Anxhela Xhoka
Bashkia Rroskovec
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Xhesika Sopi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Beslindi Budlla
Menaxher
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ardit Ahmeti
Ministria e Arsimit
Jurist
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Aldo Haka
Vzion Index
Menaxher shitjesh
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Gerjola Çaushi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Albi Okshtuni
Sejdini 3W
Menaxher
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Xhuljana Kacana
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Orieta Poda
Qendra Sociale Don Bosko
Sekretare
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anxhela Sinanaj
Yoguteria Delijorgji
Banakiere
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Sabjan Feska
Jurist
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ervin Rushi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Klaus Lleshi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ymer Hima
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Sonila Gjana
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Kristina Sinanaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ymer Hima
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Enea Pashaj
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jonida Ismaili
Mesuese
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Irini Zere
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eldis Tresa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Roxhens Laraku
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Romarjo Bakiu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rixhino Zifla
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Orgest Buzi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Nailjon Muço
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mario Teqja
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Latif Mosha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kristjan Lleshi
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kristaq Çipa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klaudio Çema
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jordi Koxha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gjergji Hasanaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gentian Husha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Erind Kondakçiu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eridjon Shehaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Endri Fëngjilli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Doraldo Keli
Punonjes policie
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Denisa Meti
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Almira Tomori
Inspektore ne Bashki
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhuljan Rroshi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhuliano Lorja
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhoi Troka
Instruktor Palestre
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rejnaldo Tropilini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mark Dodaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Julian Xhafa
Trajner
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Isi Zhullima
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Glejona Taullaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ernest Luka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eriseld Ndoni
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Emiljano Myftaraj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Dritan Marku
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Dhionis Çulli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Denis Mehmeti
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Armin Kllari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alban Berberi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Zydi Kariqi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Zamir Çela
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhuliano Taçe
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhulian Jaçe
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhovana Gjoka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhensila Dodaj
Mesuese
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Vilma Prenga
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Vijoleta Doçi
Mesuese
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Vezola Miftari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Valentin Çako
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Urim Kovaçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sidorela Kolaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sara Tafa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Romina Barjamaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rikest Kanani
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rigert Bodini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Renato Zhaboli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Renato Shehaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rikest Kanani
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rigert Bodini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Renato Zhaboli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Renato Shehaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Renaldo Gjini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rei Toska
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rafaela Canga
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Paula Bibaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ornela Fili
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Orkid Behari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Olton Takaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Olsi Hatia
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Nimete Sokoli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Nertil Shkembi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mirel Çota
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Megi Gjuzi
Mesuese
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Marjust Kalemi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Marjus Murati
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mario Mira
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kristjan Meshaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kristjan Margjini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klodiana Mera
Mesuese
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klaudio Sulka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klandjo Meçaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klajdi Lalaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Juxhin Brahimi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jurgens Grëmshi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jani Dono
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Irdi Bakiu
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Igli Ali
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ibrahim Bejte
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Hekuran Kostreni
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Hasan Duro
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gloria Agalliu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gjon Simoni
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gert Sabrija
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gerald Osmani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gentjan Gjonaj
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Frida Stara
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Frederik Ujka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Fatjon Behari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Estela Ajasllari
Mesuese
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ervin Sina
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ermal Hyska
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ermal Laçi
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Erjola Çerkezi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eristjan Sallo
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Erdi Qatja
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Enkeleda Vaka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eni Cara
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eneid Hoxha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Endri Hoxha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Endri Mehmetaj
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Emiljo Rexho
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Emiljano Toska
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Emario Osma
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Emanuelo Ademi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eduart Xheka
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Dorina Mehmeti
Kolegji Turgut Ozal
Mesuese
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Donald Agastra
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Devi Beqiraj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Darisli Çereni
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Daniel Gjoni
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Daniel Zere
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bruno Mana
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bernard Simoni
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Azis Pepa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Arsildo Shkorreti
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Armand Dervishi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ardita Liçaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ardit Marku
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ardian Ndreca
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Anxhelo Isaraj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ani Hasani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ani Rrapa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Andi Kola
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Andi Hysko
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Amela Pashaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alvi Gjonaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Adela Mema
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Valbona Kovaçica
Mesuese
Fusha dhe drejtime të tjera
Valbona Beqo
Shkolla Jeronim De Rada
Mesuese
Fusha dhe drejtime të tjera
Suzana Drini
Mesuese
Fusha dhe drejtime të tjera
Shkëndije Selmanaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Rudina Ndokaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Regina Pinari
Fusha dhe drejtime të tjera
Naile Vojka
Fusha dhe drejtime të tjera
Monika Vitaj
Fusha dhe drejtime të tjera
Greta Malo
Fusha dhe drejtime të tjera
Elda Rabeta
Fusha dhe drejtime të tjera
Blerta Haziraj
Fusha dhe drejtime të tjera
Anisa Shima
Fusha dhe drejtime të tjera
Klarida Liko
Ekonomiste
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Brunilda Sula
Ekonomiste
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Tisjona Devija
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Rexhilda Xhelilaj
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Rea Biqe
Kontabiliste
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Paola Ymeri
Sektor privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Prishila Xhemalaj
Financiere
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Klejdi Alla
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Keisi Filolli
Ekonomiste
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Emjona Hila
Kontabiliste
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jonian Shehu
Menaxher import eksportesh
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elona Zalla
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Shyqyri Dimraj
Financier
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Galitano Vrenozi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Klaudio Hajdinaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Manjola Bici
AMC
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Manuela Myftari
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erta Zeqirllari
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Juxhin Kondi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Iljaz Kasi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anxhela Malaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elgita Balishta
Kontabilist
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Megi Madhi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Dhoksilda Koliçi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Robert Çelo
Universiteti i Gjirokastres
Pedagoge
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ned Gaba
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Brunilda Berzeshta
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Klotilda Kotica
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ada Lani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Klaudia Lipi
Universiteti i Korces
Pedagoge
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Irena Burimi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Rebeka Nikolla
BKT Bank
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Roland Shehu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Denisa Xhangoli
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ermelinda Hoxha
Intesa San Paolo Bank
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Brahim Demi
Keshilli Bashkiak
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ilirjana Memaçi
Banka Credins
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Xheard Shehi
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Bleona Hasa
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Edjola Ademi
BDV - Oil
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erald Mato
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eraldo Beqo
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xheard Shehi
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Bleona Hasa
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Enida Lleshi
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Valbona Zela
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Olta Shkalla
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Katherine Madhi
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Entela Murataj
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Enis Kapo
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Elona Hoxha Mulleti
Intesa San Paolo BANK
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Nevila Sadiku
Universiteti Elbasan
Pedagoge e jashtme
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erjona Vadinaj
BKT
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Shpresa Rira
Karburant Rira
Vetepunesuar
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Brunilda Rira
Karburant Rira
Vetepunesuar
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anjeza Bakuliçi
Aluizni
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elisabeta Muslia
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Egi Bushkolaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Arjeta Hallunovi
Universiteti Durres
Lektore
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Xhorxhina Cënuka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhefri Bushi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Vangjelica Mihallari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Adriana Mertiri
Drejtoria Sherbimeve Qeveritare
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Thodhoraq Marino
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Taf Nega
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Stivi Kapidani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sidorela Lushaku
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Serxhio Vishkulli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sardi Hazizi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rovena Aruçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Elvana Cule (Nikollari)
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ronaldo Pushaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Florian Peri
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Roland Tusha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rigels Lika
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Erida Rexhepi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Renato Dervishi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Irgen Shahu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Anjeza Maja
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Alma Marku
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Renato Arapi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Fiorida Bezati
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Redis Gjergji
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Redi Mero
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gentjana Rushiti
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Raul Pllumbi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Redi Londo
Sektor Publik
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Rafaela Zere
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Qefsere Sadikaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Denis Haveriku
Sektor Publik
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Preng Gjoni
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Orges Sheh
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Olivert Marku
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eugen Nasufi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Esila Tabaku
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Orjona Pashaj
Zyre Avokatie
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Nikolin Qose
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Nevrus Uka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ndue Kovaçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Blerina Beleraj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Mikel Beqaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Megisa Gënica
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Denisa Kosta
Komuna Kashar
Juriste
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Megi Dervishi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Matildo Mustafallari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mateo Baçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Marjon Bengu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Etleva Sherifi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Mario Hysa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Marin Agolli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mahir Marini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Luana Hasanaga
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jona Kame
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Lorela Deliallisi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Lisandro Zhupa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kol Mani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Enila Myftaraj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Klejdi Zenelak
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klajdo Arkaxhiu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jorida Dedej
Lloto Mania Sh.a
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Klajdi Balla
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kevin Osmanaj [email protected]
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kejsi Hoxha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jurgen Lamaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Juljan Haxhiu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Julian Vathi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jorgji Naço
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jorgji Guma
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jonida Halebi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Joli Capa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Isli Kaçaçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Indrit Hoxha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ilir Tirana
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ijon Kamberi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kleva Kajtazi
Shkolla vellezerit Kajtazi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Igli Buraku
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Hakik Sulo
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Griseld Mëngra
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sfaelda Çukaj
Gjykata e Shkalles se Pare
Sekretare
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Greis Sina
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Lisjana Çukaj
Universiteti Argent
Pedagoge
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Gorald Çuka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gledi Kojeli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Franc Gjokola
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Fogert Përzhilla
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bruna Malaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Florjan Pergjoni
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ferik Lata
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Pranvera Mihani
Universiteti i Durresit
Lektore
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Faik Begaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Fabio Kaçaçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jorida Resuli (Erebara)
Drejtoria e trajtimit te studenteve
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fabio Bakalli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Euxhenjo Troplini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Esmeraldo Bengu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ervis Sejdo
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Erion Erebara
Komuna Farke
Komuna Farke,Jurist
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ermal Vathi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eriona Sula
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Valbona Legisi
Studio ligjore Ostreni
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Eridona Pasha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ergys Kuçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Erdi Aga
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eraldo Kovaçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eraldo Kollovi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Enkel Gjoka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eni Hajdari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Enea Ramadani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Enea Hoxha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Endrit Hoxhaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Endri Mustafaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Endri Bakiu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Emin Qano
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Elis Doksani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Egzon Pepkolaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Edison Gjerani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Dorin Dervishi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Donian Zhapaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gjovalin Laska
Drejtoria e Inspektimit, prane komisionerit te diskriminimit
Inspektor
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Donald Bejko
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Djonis Ajdini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Dhimitri Stefani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Dhimitër Buli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Deborah Abedini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Dean Dodaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Brunilda Alikaj
Vetepunesuar
Avokate
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Çelesta Zenelak
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bernaldo Bitroshi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ervin Nina
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Aurel Rabiaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Dorina Bezati
NBG
Juriste
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Astrit Hysenllari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Dhurata Gjoka
QKR/Pedagoge e jashtme ne Univ e Durresit
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Artion Alillari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Artan Luzi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Arseda Dallas
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eris Milova
Drejtoria e sherbimeve qeveritare
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ariola Dedej
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Besmira Zijaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ardit Xholi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Esmeralda Hajdinaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Arbin Shira
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ismail Shehu
Drejtoria Juridike, Ministria e Mbrojtjes
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Anisa Rama
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Andrea Nuraj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Anamaria Mihallari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Armela Çuka
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ana Dervishi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Greta Laloshi
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Aleksandro Bregu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Majlinda Dibra
Banka Credins
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Aldi Topi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Albion Meta
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Albion Hoxha
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Blendi Dibra
Avokati
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Albi Çomo
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alban Nreu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhorxhina Mero
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Arben Gjoleka
Tek Avokati i Popullit
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Vasil Kozmallari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Blerina Sukaj
Gjykata e Krimeve te Renda
Sekretare
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Teodor Shaliu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sebino Plaku
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ajtena Vathi
Tek Avokati i Popullit
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Renat Sharka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Marcela Kereku Mezini
Ministria e Drejtesise
Inspektore
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Olsjan Xhini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Miklovan Pere
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Maksim Rigo
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Inesa Brokaj
Tek Avokati i Popullit
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Mbaresa Deva
Sektor privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Luiz Gjeta
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klodian Sulollari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kristina Sinanaj
Sektor privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Islam Bakalli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Hamdi Brari
Sektor privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Heri Tice
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Geraldo Balla
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Franci Trimi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Elda Rabeta
Sektor privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ergest Hadaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Brahim Demi
Sektor publik
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Emigler Cenaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alma Luga
Sektor privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Eliverta Bujari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eglantin Shehu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhesika Rexhollari
Sektor privat
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Devis Bego
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sara Dervishaj
E papune
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Avni Sefa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Elisabeta Derdi
Sektor Privat
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Arkelino Ziu
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Amarildo Muço
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Arjana Dengu
Sektor Publik
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Tahir Batalli
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Xhulio Strati
Sektor privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Rei Poni
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Gledis Vuksani
Biznes privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Maila Koçi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Elena Gjinaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Blerim Gega
Biznes privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Blerim Gega
Biznes privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elda Qoli
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Reina Mulita
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Hasan Zela
Tek Zyra e Permbarimit
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Jonida Kondili
Tek Gjyjata kushtetuese
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ermir Jaçe
Biznes privat
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Redion Qose
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Eriselda Sauli
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ornela Lila
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Megi Musta
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Marsid Biçaku
Sektor Publik
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Kristiana Shehu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Julio Balla
Sektor Privat
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Klarkys Asa
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Gentian Hilla
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Esterena Jonuzi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Egla Shaba
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Dardi Maxhari
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Argent Hereni
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Jonid Tabaku
Sektor Privat
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Anxhela Saraçi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ajlin Sharku
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Elio Bufi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Uarda Albunesa
Vetepunesuar
Avokate
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Dorald Lika
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Arben Shkëmbi
Tek Avokati i Popullit
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Dejvi Koçibelli
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Loren Rroço
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Aulona Zaho Braka
Dhoma e Tregtise dhe Industrise
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Adela Xhelilaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Stivi Agushi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Sara Xhaxhollari
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Redjol Agushi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Redon Tirtja
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Besard Buzi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Olsi Puci
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Matild Shehu
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Kloen Shehu
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Klint Lila
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Olsi Çoku
Agjenesia Kombetare e Turizmit
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Klint Lila
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Juri Sadikaj
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Jonadri Konini
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Joana Vlashi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Jani Kovaçi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Helis Hoxha
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Florian Lleshi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Amarildo Marku
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Aldeus Ustalli
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Suad Vataksi
Arkitekt i vetepunesuar
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Oltina Lajthia
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Klea Biqiku
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Klaudio Karamina
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Fjordi Rroshi
Arkitekt
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Entjola Karaj
Albanian University
Sekretare
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Dritan Lesaj
Hipoteka
Specialist Terrenesh
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Dorina Hatija
Designer
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Arsen Qosja
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Ardit Ukperaj
Bashkia Has
Arkitekt
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Arbnora Milushi
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Alban Tota
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Ronaldo Bilbilaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Robert Velia
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Remi Rroshi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Markela Myftari
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Marin Murataj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Klea Barzezi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Juxhin Cani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Fabjana Ramollari
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ermelinda Jasini
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Denis Ndoci
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Arjan Ruçaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Albion Gjoka
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Altin Murati
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Anairda Dervishi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Florinda Shima
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Zhulien Hylviu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Stela Oseku
Ekonomiste
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Leonard Qoku
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Driselda Mançka
Shefe finance
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Armando Billa
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anila Shaphasa
Bashkia Tirane
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anastas Pjetri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Risilda Çiraku
Ministria e Brendshme
Specialiste
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Karolina Jakova
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Greta Tançi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Agim Jashari
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Armir Mohammad Esmaeilakhtar
Universiteti Barleti
Pedagog
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fation Marishta
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Ana Doçi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Sara Saliaj
Ekonomiste
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Tedi Radovicka
Specialist IT
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Sokol Zajmi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Ardit Fikaj
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Etjon Çullhaj
punon IT
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Enio kalo
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Evis Abazaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Drinalda Ajazi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ervis Voti
Menaxher
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Armando Muceku
Biznes Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Enxhi Kërçiku
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Julis Zebi
BKT
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Redon Telit
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Jona Bica
Studio ligjore KALO
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Armand Dida
Ndodhet jashte Shqiperie
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Flora Gjergj Gavoçi
KLASS
Juriste
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Denis Muka
Jurist
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Françeska Delibashi
Sektor privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Besnik Limaj
DPD
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Armando Billa
I papune
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erind Golemi
EKO Sh.p.k
Jurist
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Albana Laknori
Tek Vil Oil, Sh.a Alpet
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Erjon Nano
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Xhoi Jashallari
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Sara Buqi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Olsa Manushi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Denisa Çela
Alpet
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Husejn Saptafovič
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Rexhina Koçia
Raiffaisen BANK
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Elena Kidheri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ervis Liçaj
Biznes Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Jurgen Salaj
Ekonomist
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Pal Syziu 686754880
Biznes Privat , e vetepunesuar
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fatjon Halili
Ministria e Ekonomise
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Erola Rada
Agjensia e Prokurimit Publik
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Bruna Bllackori
Vetepunesuar
Avokate
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Gabriela Radani
Biznes privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Klodiana Kryeziu
Gjykata e Apelit
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Anxhela Malaj
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Stela Dervishi
Smartworking
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anisa Buzi
Sektor privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Adelajda Danushi
Sektor Publik
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Dorina Vasil Koci
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Desara Xhafaj
Ekonomiste
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Xheni Kapollari
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Stela Behlula
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anila Bejko
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Migena Çela
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Griselda Gjoka
GTD shpk
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Denisa Qoqja
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anxhela Baba
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Marsida Haveriku
Abissinet
Burimet njerezore
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Eri Brami
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ylber Krasniqi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Skerdian Peraj
Futbollist
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Dorina Mustafa Koçi
BKT
Juriste
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Senad Zagani
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Piro Tenqexhi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Lumturi Pepa
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Juljan Shahini
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Elvin Beqiri
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Arian Salla
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Valbona Hajçe
CEZ
Speciacialiste
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Arben Shullazi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Albano Caushaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eva Dyrmishi
Zyra e avokatise Hysi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Admir Teli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Adela Prendi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bernard Toçi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Artjon Beqiraj
Vetepunesuar
Avokat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Xhuljan Vlashi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhuljan Vlashi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Arben Shquti
Intracom Telekom
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Oldiana Eshi
Specialiste ne Zyren Arsimore
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kevi Hitaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Estela Bejko
Intesa San Paolo Bank
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Jurgen Gashi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Iva Luku
Drejtoria rajonale tatimeve
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Gerald Çani
Trajner
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Fausto Muho
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Enia Bejleri
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Eni Naço
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Artan Spahiu
Prefektura e qarkut Elbasan
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Erlind Metallari
Mesues
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Enea Turlla
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Arlind Merkaj
Zoteron nje pike Wester Union
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Merita Qato
U. Justiniani, Shkolla e magjistratures
Pedagog
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Klodiana Pulo
Njesia Administrative 12
Sherbim Social
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Elda Disha
Vetepunesuar
Avokate
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Brunilda Duraj
Euro Mark Tap Sh.p.k
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Oriana Papadhimitri
BKT
Juriste
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Vilma Velia
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Valmira Lushakaj
Punesuar Biznes Familjar
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Enea Pashaj
Sektor privat
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xheni Taulla
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Xhulio Strati
Agjent shitjesh
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Risa Meta
Make up artist
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Reida Grori
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Enea Droboniku Ago
E papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Endri Mehmetah
I papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Nelisa Dosti
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Rudina Isufaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Lorela Parruca
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Françeska Delibashi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Mariglen Bërdufi
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elton Adëraj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Emiljano Myftaraj
I papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Daniela Doko
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Linda Haveriku
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Eldis Tresa
Sektor privat
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kamela Xhimitiku
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ambra Vokrri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ines Petri
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Gentian Balla
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elsa Qerama
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Fatjon Bruçi
Punesuar Biznes Familjar
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Andi Alliu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ermelinda Bllama
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Jonela Rama
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elda Mustafa
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Eldi Laze
Biznes familjar
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Arlinda Haskoçela
Avokatura e Shtetit
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Nelsen Agolli
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Piter Canaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Besjana Dervishi
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Edison Hoxha
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Armand Dauti
I vetepunesuar
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Brunald Lika
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Boralda Lalollari
Kryeministri
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Bilbil Selfo
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ilda Meshi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ulpjana Caka
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ana Vata
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Adriana Bullari
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Elma Zeneli
Drejtoreshe e burimeve njerezore
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Elvis Camaj
Taksforcat e UKT
Drejtor
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Rudina Marku
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Aldi Muliu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Meljo Çelari
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Shegert Tollja
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ergys Meta
Keshilltare ne Bashki
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Irena Bezhani
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Elvis Bushaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Bledar Çikaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Vilma Mustafaraj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Mbaresa Deva
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Silda Hallullaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Menilda Zaka
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Esmeralda Trifka
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ervis Peronka
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Erjon Tase
Drejtor i nje OJQ
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Blerta Shametaj
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kreshnik Myrto
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Klei Cara
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Mario Kaçupaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jeton Huqi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Egi Konomi
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Imer Zuna
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Herald Ukcamaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Jetmir Luca
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Editor Domgjoni
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bojken Qesari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Erolda Tarelli
Universiteti i Durresit.
Pedagoge e jashtme
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anxhelo Gjuzi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Andi Hina
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Xhuljano Zhuli
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sokol Duma
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ledio Peshkopia
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Vangjel Miti
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Laura Proko
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Florjan Mejdiaj
Sektor Privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Aurel Malko
Sektor privat
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Dritan Marku
Universiteti Barleti
Pedagog ne fakultetin e sporteve
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Thoma Heqimi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Nausika Biba
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Stelio Beka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Zamira Ibrahimi
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Stavro Bidika
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Spiro Veshaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Sebastian Sulkja
Instruktor palestre
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Evelina Lleshi
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Rimald Muça
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Polikron Karriqi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Devi Beqiraj
I papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Vjollca Shtaro
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Darisli Çereni
I papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Roland Çelmeta
Biznes Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ollga Karali
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Muharrem Xhafkollari
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Rezarta Stafalla
Biznes privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Menti Shparthi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kostandin Bërdilla
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Konti Binjaku
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Naim Seferi
Biznes privat i tij
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Koleta Prenga
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Daniel Zere
Sektor privat
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Kledison Porici
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Klajdi Qëndraj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Iva Mera
Punon ne televizion
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Klajdi Kaperi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Julian Dushku
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Gentian Prela
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bernard Simoni
I papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Fabio Dyrkaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Isida Bellaga
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Azis Pepa
I papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Ervis Biba
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Artan Beqiraj
I papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Endri Haka
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Eda Karaiskaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Arsildo Shkorreti
Sektor privat
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Edmond Marku
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Dorina Kaza
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Armir Qaushi
Sektor Publik
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Daniel Haskaj
Mesues Edukimi Fizik
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bleon Kola
Njesia Administrative Burrel
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Andi Hysko
I papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Arlon Dylçe
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Blerta Spiraj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ardit Kadiu
Skuadra e Bulqizes
Futbollist
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Anisa Selimi
Universiteti Marin Barleti
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Antonjo Likaj
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alsida Gjeci
Shkolla WAT
Sekretare
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Aleksandro Konini
Mesues i Edukimit Fizik
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Origlen Onuzi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Joana Xhemali
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alvi Gjonaj
I papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Enea Martini
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Aleksandër Noni
Biznes privat
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Denis Limanaqi
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Alban Berberi
I papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Brisilda Doda
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Xhina Gjoka
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Sara Mullaliu
Bashkia Kavaje
psikologe
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Mirela Mhilli
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Frenki Bozo
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Arsola Koçi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Melisa Skora
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ira Allkoshaj
AKU
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Elsa Rama
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Adela Allkoshaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Admir Muçmata
I papune
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Skerdi Sheshi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Nevis Hoxha
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Matilda Muçolli
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Leonida Metani
Juriste
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Grei Memushi
I papune
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ira Selmani
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Dajana Ademi
E papune
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Igli Gjoni
punon ne zyre permbarimi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Idriola Nezaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Grejsa Dushku
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Albana Dafku
Sektor publik
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Eralda Kala
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Xhesika Ismajgeci
Sektor publik
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Eneo Sulejmanaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Drita Zogasi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Dojna Male
Zyre noteriale
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Klaus Lleshi
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Brisilda Sakiqi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Iva Bardhi
Sektor Privat
Pjese e skuadres se shijakut
Sport, Nutricion dhe Turizëm
Bora Kardhashi
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Armando Laska
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Jorina Arapi
Fusha dhe drejtime të tjera
Fatosh Trashani
Agna Group
Fusha dhe drejtime të tjera
Arta Masmalaj
Agjensia kombetare e Turizmit
Fusha dhe drejtime të tjera
Algert Gjata
Fusha dhe drejtime të tjera
Ervis Peronka
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Husejn Šaptafović
Sektor privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Anisa Hasa
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Blerta Shametaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Rudina Bollano
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Julinda Gjelani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Gerjola Çaushi
Sektor privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Ani Leskaj
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Enea Sulo
I Papune
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Amina Poda
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Emilio Velaj
Shkolle 9-vjecare
Mesues
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Alda Mustafa
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Keti Allushi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Alda Xhaferaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Armeneza Dushaj
Sektor Privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Adriela Veliu
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Roland Dona
WAT
Menaxhere
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Sara Cami
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Netilda Domi
Menaxhere
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Ledjona Goga
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Endi Shaka
Menaxher
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elvi Bogdani
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Anxhelo Feta
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Ardit Ahmeti
I papune
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Hajdhicë Gushi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Alfred Lleshi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Rei Myzeqari
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Marsel Rupi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Mario Arkaxhiu
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Kevin Gabeci
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kejvi Xhelilaj
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Juel Velo
Inxhinier IT
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Erjon Dervishi
punon IT
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Enea Xhezairi
Teknik Informatik
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Emiljano Shateli
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Elton Markaj
Sidel
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Stesi Xhaferaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Xhulja Marku
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Mandalena Deda
Specialiste Marketingu
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Kejsi Xhelilaj
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Gresilda Vogli
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Blerina Tollumi
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Xhulio Popa
Remax
Agjent shitjesh
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Riada Hajredini
kontabiliste
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Julian Çela
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Albes Trezhnjeva
Biznes privat
Drejtësi dhe Mirëqeverisje