RRJETI I NXËNËSVE

Emri dhe Mbiemri
Shkolla
Klubi
Qyteti
Sabian Rrethi
Koco Brisku Lapardha
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Berat
Silvano Kristo
Koco Brisku Lapardha
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Berat
Laura Dushaj
nobel
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Tirane
Marin Gjorga
nobel
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Tirane
Memedi Hatia
Kutall
Shkenca Sociale, Psikologji, Punonjës Social
Berat
Desara Celaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Novrus Myftaraj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Eljo Hoxhallari
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Marjola Paja
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Etilda Merkaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Mikaelio Tahiraj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Sase Saliaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Marisaejna Kajtazi
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Gejsa Vecani
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Renida Rizaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Anita Baraj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Klea Veizaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Klea Veizaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Anxhela Likaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Aurora Plaka
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Eljus Hima
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Aleksandra Mono
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Enada Barjamaj
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Behie Dogani
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Eldis Metushi
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Laura Vrapi
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Eraldo Rapo
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Vanesita Golemi
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Silva Buzi
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Eriselda Cela
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Barjam Topoj
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Romeo Cela
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Gabriela Tushe
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Vasilika Dushku
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Talia Shahu
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Fabjola Hyska
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Xhentjano Alushaj
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Ermina Akulli
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Meri Cela
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Gledia Hima
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Shirli Hima
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Albjon Sinari
Goja e Arte
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Roskovec
Albana Cobaj
Flatrat e Dijes
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Fier
Evita Doko
Flatrat e Dijes
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Fier
Iselda Sina
Petro Sota
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Fier
Emilio Heqimaj
Numani
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Fier
Nail Mete
Numani
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Fier
Mikel Duraj
Flatrat e Dijes
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Fier
Florida Beqaj
Zhani Ciko
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Patos
Elkida Malaj
Dervish Hekali
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Ballsh
Antonela Licaj
Dervish Hekali
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Ballsh
Aida Rustemaj
Adem Vrapi
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Roskovec
Aleksandra Pano
Sami Frasheri
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Tirane
Klea Uzuni
Sami Fradheri
Arkitekturë, Dizajn dhe Arte Aplikuara
Tiranë
Angjelo Semanjaku
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Suela Xhelili
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Rexhina Nuhaj
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Vanesa Zaka
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Borana Metaj
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Jonela Sadikaj
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Eneda Zenaj
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Irena Shtoja
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Klea Muhaj
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Sanije Zenelaj
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Ansel Mazreku
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Likandra Hoxhaj
Janaq Kilic, Fier
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Hajdi Llaka
Janaq Kilica,
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
MALVINA BAJA
Shkolla Manze
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Manze
Orinda Hoxhaj
28 Nentori
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Shkoder
Laura Milani
28 Nentori
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Shkoder
Gyzelda Shkambi
28 Nentori
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Shkoder
Francesko Vigu
28 Nentori
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Shkoder
Alesia Lleshi
Jordan Misja
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Shkoder
Leoned Lushkaj
Numani
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Kejdi Liçaj
Numani
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Aurora Dulaj
Numani
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Iva Dumi
Numani
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Arjela Ternova
Numani
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Ester Meçaj
Numani
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Igli Skënderaj
Numani
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Darlina Basha
Numani
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
SUELA LEKA
LUSHNJE
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
18Tetori
Besart Metushi
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Melisa Vasku
Kostandin Kristoforidhi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Elbasan
Anisa Hoxhaj
Kostandin Kristoforidhi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Elbasan
Ersa Avdulaj
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Orgita Balla
Kostandin Kristoforidhi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Elbasan
Iris Rexhepaj
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Gejda Devolli
Kostandin Kristoforidhi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Elbasan
Selma Doka
Kostandin Kristoforidhi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Elbasan
Ana Kolici
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Anja Balla
Kostandin Kristoforidhi
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Elbasan
Ariela Pone
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Gentjana Banaraku
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Adjola Dervishaj
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Sabrina Cyco
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Altris Kulari
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Jurgen Dema
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Evisa Hasmadhi
Besnik Sykja
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Tirane
Dionis Veruari
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Emiljano Fazko
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Emanuel Hamitaj
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Esma Myrtaj
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Sonia Sulejmani
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Erjon Bengaj
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Simona Arapi
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Daniela Bardhi
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Natalia Alliaj
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Janela Sadikaj
Janaq Kilica
Menaxhim, Biznes, Financë dhe Marketing
Fier
Janela Sadikaj
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Eneda Zenaj
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Irina Stoja
Janaq Kilica
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Fier
Irina Stoja
Janaq Kilica
Shkenca Kompjuterike dhe Informatikë
Fier
Andreola Kasaj
Nr.1
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
VLORE
Kejsi Meminaj
Nr.1
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
VLORE
Alesia Fejzollari
Nr.1
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
VLORE
Pamela Dollani
Nr.1
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
VLORE
Jon Skenderi
Themistokli Germenji
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
KORCE
Petrikela Nako
Themistokli Germenji
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
KORCE
Livia Sinollari
Themistokli Germenji
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Korce
Klevisa Pullumi
Besnik Sykja
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Tirana
Anja Gjoni
Besnik Sykja
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Tirana
Anastasia Bono
Besnik Sykja
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Tirana
Vjonis Yzeiri
Besnik Sykja
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Tirana
Leonard Gashi
Besnik Sykja
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Tirana
Orgest Vaka
Besnik Sykja
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Tirana
Emiliano Tuna
Besnik Sykja
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Tirana
Brikel Jaupaj
Besnik Sykja
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Tirana
Fjola Perisnaka
Besnik Sykja
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Tirana
Flavia Sulaj
Besnik Sykja
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Tirana
Florian Rama
Besnik Sykja
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Tirana
Suela Xhelili
Janaq Kilica
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Fier
Daniela Nikolla
Besnik Sykja
Drejtësi dhe Mirëqeverisje
Tirane
Alkida Bakiu
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Pamela Shehaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Maria Brahaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Erlindo Hasanaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Klea Veinaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Amanda Veinaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Helena Isufaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Anxhela Likaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Joana Malaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Megisa Dautaj
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Sara Bregasi
Dervish Hekali
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Ballsh
Ernest Thomaj
Numani
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Fier
Desjana Malaj
Numani
Mjekësi, Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji, Fizioterapi
Fier
Adora Arapi
Qemal Stafa
Menaxhim e Biznes, Financë dhe Marketing
TIRANE
Alesio Islami
Arberia
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
BULQIZE
Arbër Jashari
Arberia
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
BULQIZE
Igli Delishi
Arberia
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
BULQIZE
Alkida Koçi
Arberia
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
BULQIZE
Eni Kola
Arberia
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
BULQIZE
Armenisa Gjoka
Arberia
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
BULQIZE
Eriselda Velia
Arberia
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
BULQIZE
Arjola Skura
Arberia
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
BULQIZE
Anita
Rifat Manjani
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
SHUPENZE
Elizabeta Bajraktari
Fiqiri Dine
Mjekësi Infermieri, Farmaceutike, Stomatologji dhe Fizioterapi
PESHKOPI