Te fundit

MULTIMEDIA

Na ndiqni ne:

KUSH MUND TË BËHET PJESË E KËTIJ KLUBI?

Nxënës të shkollave të mesme, Maturantë të shkollave të mesme, Studentë, Alumni dhe Profesionistë të ndryshëm

ANËTARËSOHU

Jeni të apasionuar, interesuar apo ndieni se keni talent në një fushë specifike? Doni të zhvilloheni më shumë në një profil, të rrisni aftësitë, të shkëmbeni dijet dhe ndani eksperiencat? Të testoni idetë për një produkt apo sipërmarrje të re, apo eksploroni mundësitë për karrierë dhe punësim në të ardhmen? Bëhu pjesë e Klubeve të Talenteve dhe eksploro mundësitë e panumërta.

ADERIMI ONLINE

     PROGRAMET E STUDIMIT NË UNIBA

     KENI NJË PROJEKT OSE IDE?

     Jeni të ftuar të ideoni, propozoni dhe realizoni eventin tuaj ose të organizoni një aktivitet së bashku. Ne jemi këtu për t'i dhënë formë ideve tuaja.

     Pyetje-përgjigje për aplikimin

     1Çfarë do të thotë informacioni plotësues?
     Në informacionin plotësues, mund të shkruani për anëtarët e tjerë të grupit (në rast se aplikimi bëhet në grup), informacion shtesë për projektin tuaj që mendoni se duhet cilesuar, si p.sh. nëse është një projekt i përfunduar apo një projekt i thjeshtë në fazë ideje, si dhe informacione të tjera si p.sh. nëse projekti juaj tashmë ka marrë pjesë në konkurse të tjera dhe nëse është vlerësuar si projekt/ide fituese, etj
     2Cilat nga fushat janë të detyrueshme për t'u plotësuar?
     Të gjitha fushat në formularin e aplikimit online janë të detyrueshme për t'u plotësuar

      PËRGJEGJËSITË E KLUBIT

      DR. ELDA MAMOCI


      Dekane Studentesh

      Irisi Asa


      Koordinatore e klubit