Te fundit

  MULTIMEDIA

  Na ndiqni ne:

  RRJETI I ANËTARËVE DHE PARTNERËVE NXËNËS DHE MATURANT

  155

  NXENES

  4750

  MATURANT

  220

  Shkolla

  21

  QYTETE

  11

  AKTIVITETE

  INFO POINT

  Info Point është një burim ekstra informacioni për nxënësit dhe maturantët ku mund të gjejnë informacion shtesë, udhëzime dhe detaje rreth maturës shtetërore, si dhe mundësitë e zgjedhjes së studimeve pasuniversitare.

  QENDRA TALENTI PËRQËNDRON AKTIVITETIN E SAJ NË 3 SHTYLLA

  PROGRAMI DHE KLUBET

  Klubet janë grupe dhe pika referimi ku përmes anëtarësimit përfitoni të gjithë informacionin dhe mbështetjen që ju duhet për të identifikuar, njohur dhe zhvilluar plotësisht  aftësitë, njohuritë dhe vlerat e vetes.

  ANËTARËSOHU

  Jeni të apasionuar, interesuar apo ndieni se keni talent në një fushë specifike? Doni të zhvilloheni më shumë në një profil, të rrisni aftësitë, të shkëmbeni dijet dhe ndani eksperiencat? Të testoni idetë për një produkt apo sipërmarrje të re, apo eksploroni mundësitë për karrierë dhe punësim në të ardhmen? Bëhu pjesë e Klubeve të Talenteve dhe eksploro mundësitë e panumërta.

  ADERIMI ONLINE

      ÇFARË OFROJMË

      Çlironi potencialin tuaj – mbështesim rrugëtimin tuaj nga formimi profesional në punësim e më pas në karrierë.

      PROGRAMET E STUDIMIT NË UNIBA

      KENI NJË PROJEKT OSE IDE?

      Jeni të ftuar të ideoni, propozoni dhe realizoni eventin tuaj ose të organizoni një aktivitet së bashku. Ne jemi këtu për t'i dhënë formë ideve tuaja.

      Pyetje-përgjigje për aplikimin

      1Çfarë do të thotë informacioni plotësues?
      Në informacionin plotësues, mund të shkruani për anëtarët e tjerë të grupit (në rast se aplikimi bëhet në grup), informacion shtesë për projektin tuaj që mendoni se duhet cilesuar, si p.sh. nëse është një projekt i përfunduar apo një projekt i thjeshtë në fazë ideje, si dhe informacione të tjera si p.sh. nëse projekti juaj tashmë ka marrë pjesë në konkurse të tjera dhe nëse është vlerësuar si projekt/ide fituese, etj
      2Cilat nga fushat janë të detyrueshme për t'u plotësuar?
      Të gjitha fushat në formularin e aplikimit online janë të detyrueshme për t'u plotësuar

       KUSH JEMI

       PROF. DR. MATEO SPAHO


       Drejtues i përgjithshëm

       Email: [email protected]

       MSC. ERION MUÇA


       Drejtues Operacional-Partneritet me Shkollat

       Email: [email protected]

       DR. ELDA MAMOCI


       Dekan i Studenteve-Klubet Studentore

       Email: [email protected]

       MSC. IRENA RESULI


       Drejtuese e Pranimeve, Karrierës dhe Alumni

       Email: [email protected]

       MP. AMIR ESMAEILAKHTAR


       Web Developer

       Email: [email protected]

       MSC. JONA XHOMAQI


       Digjital Marketing

       Email: [email protected]

       MSC. LISANA SUBASHI


       Content Creator

       Email: [email protected]

       XHENSILDA METAJ


       Koordinatore Zyre

       Email: [email protected]